Dezinfectanți
Dezinfectant Sanytol

Volum: 750ml,1000ml

Utilizați în siguranță produsele biocide. Citiți întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare.

Folosirea unui dezinfectant pentru curățare este singurul mod de a împiedica cu eficacitate proliferarea bacteriilor, fungilor si virușilor. Sanytol Dezinfectant pentru pardoseli si suprafețe, fără clor, garantează o igiena perfecta si

  • Detergent dezinfectant profesional pentru toate suprafețele: baie, bucătărie, birou, obiecte etc.
  • Sanytol DETERGENT fara clor, curata si dezinfecteaza toata locuinta.

· Formula cu actiune tripla: omoara 99,99% din bacterii, ciuperci, virusi

TP2: Produse utilizate pentru dezinfectarea suprafețelor, materialelor, echipamentelor și mobilierului și care nu sunt utilizate în contact direct cu produsele alimentare sau cu hrana pentru animale. Sunt în special destinate piscinelor, acvariilor, apelor de bazin sau altor ape; sistemelor de climatizare; și pereților și podelelor din amplasamente private, publice și industriale și din alte amplasamente destinate activităților profesionale.

Dezinfectant Domestos 750ml,5L

Detergentul dezinfectant Domestos Extended Power Pine Fresh curată, dezinfectează, înălbește și împrospătează.
Este un detergent dezinfectant lichid conceput pentru igienizarea regulata a suprafețelor lavabile. Poate fi utilizat sub forma concentrata (pentru toaleta, canale de scurgere), sau diluat (pentru pardoseli, faianță, obiecte sanitare si alte suprafețe lavabile). Se folosește, in special, pentru

curățarea suprafețelor din baie si bucătărie.
Domestos Extended Power are o vâscozitate ridicata si, după ce este trasa apa, continua sa adere la suprafața din toaleta și să distrugă microbii.

Domestos Extended Power este un detergent dezinfectant lichid concentrat ce oferă peste 24 H de ore protecție împotriva microbilor, daca este utilizat zilnic.

Ambalare: bidon 750ml,5L.

Ai vreo intrebare?
Contactează-ne!