Termeni și condiții
  1. Condiții de utilizare

Acest site este deținut si administrat de către  AW Solutions S.R.L., având datele de identificare 44795499, J30/859/2021, cu sediul sat Acâș, nr. 104, jud. Satu Mare

Folosirea, incluzând vizitarea si cumpărarea produselor de pe site-ul www.awsolutions.ro implica acceptarea si respectarea termenilor si condițiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea in cele mai bune condiții a acestui site web, care este deținut si administrat de AW Solutions S.R.L., se recomanda citirea cu atenție a termenilor si condițiilor de mai jos.

Administratorii acestui site își rezervă dreptul de a modifica termenii si condițiile oricând, fără nici un preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniți pe această pagina de fiecare data când utilizați site-ul. In acest sens va informam ca fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresa a termenilor si condițiilor de utilizare.

Vizitarea si utilizarea acestui site se pot face numai daca sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. In cazul in care nu sunteți de acord cu acești termeni si condiții, va rugam sa încetați sa mai accesați sau sa folosiți in orice fel site-ul www.awsolutions.ro.

  1. Protecția datelor personale

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, va informam ca societatea noastră colectează datele personale in vederea facturării si expedierii produselor, a propriilor materiale informaționale, promoționale si publicitare către clienții săi.

Prin crearea unui cont utilizator in cadrul site-ului www.awsolutions.ro va dați acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastră personale sa fie prelucrate de către AW Solutions S.R.L. si ulterior arhivate in servere securizate. Arhivarea datelor dumneavoastră personale se face atât in scopul înlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastră viitoare, cat si in scopul desfășurării de către societatea noastră de activități de marketing direct.

Datele dumneavoastră personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însă ele vor putea fi transmise autorităților in drept pentru verificarea tranzacțiilor comerciale sau altor autorități, care in baza legii au dreptul sa solicite aceste date.

Societatea nu își asuma responsabilitatea pentru pierderile si/sau furturile de informații cauzate de defecțiuni ale soft-ului cu care este conceput si găzduit site-ul si nici nu garantează faptul ca site-ul, server-ul, email-urile expediate nu conțin viruși sau alte elemente care pot dauna calculatorului dumneavoastră.

In condițiile in care, ulterior creări unui cont utilizator, nu mai doriți ca AW Solutions S.R.L. sa folosească datele dumneavoastră personale, va rugam sa ne transmiteți o cerere simpla in acest sens la adresa: office.awscj@gmail.ro. In acest caz contul utilizator al dumneavoastră va fi stres din serverele AW Solutions S.R.L.

  1. Prețul

Preturile afișate in cadrul site-ului www.awsolutions.ro sunt in RON si conțin TVA. Preturile afișate sunt valabile la momentul accesări paginii unde acestea sunt afișate, AW Solutions S.R.L. rezervându-si dreptul de a le modifica oricând, fără nici un preaviz sau notificare.

  1. Livrarea produselor

AW Solutions S.R.L. se obliga sa proceseze toate comenzile si sa expedieze produsele comandate (in limita stocului disponibil) in termen de maxim 24 – 72 de ore de la data efectuării fiecărei comenzi. Produsele sunt considerate livrate in momentul predării acestora către curier.

  1. Returnarea/schimbul mărfurilor

Conform ordonanței de guvern nr.34/2014:

“Art.9 Dreptul de retragere

(1) Cu excepția cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14

(2) Fără a aduce atingere art. 10, perioada de retragere menţionată la alin. (1) expiră în termen de 14 zile de la ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor.

Art.11 Exercitarea dreptului de retragere

(1) Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informează profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract. În acest scop, consumatorul va face o altă declaraţie neechivocă în care îşi exprimă decizia de retragere din contract.

Art.13 Obligaţiile care revin profesionistului în cazul retrageri

1) Profesionistul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului în conformitate cu art. 11.

Art.14 Obligaţiile consumatorului în cazul retragerii

1) Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

2) Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care profesionistul acceptă să suporte acele costuri sau în care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator. În cazul contractelor în afara spaţiilor comerciale, în cazul cărora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul încheierii contractului, profesionistul preia produsele pe cheltuiala sa dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin poştă”

ATENȚIE !

  • La retur sunt acceptate doar produsele care respectă întocmai forma în care ele au fost livrate, însoțite de factura de achiziție.
  • Sub nici o formă nu se admit la retur produse care au fost desfăcute, testate, nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori șterse.
  1. Limitări

AW Solutions S.R.L. încearcă, in cadrul site-ului, sa ofere clienților săi o descriere cat mai detaliata asupra produselor sale, însă nu garantează ca descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului www.awsolutions.ro este completa sau total lipsita de erori. De asemenea AW Solutions S.R.L.nu își asuma responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări fără anunțarea in prealabil ale datelor, preturilor sau structurii site-ului.

  1. Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului www.awsolutions.ro este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind drepturile de proprietate intelectuala. Folosirea fără acordul scris al AW Solutions S.R.L. a oricăror elemente aparținând site-ului www.awsolutions.ro se pedepsește conform legilor in vigoare.

Societatea ii conferă utilizatorului dreptul de a descărca informațiile de pe site doar in vederea folosului propriu, necomercial, cu condiția de a nu modifica simbolurile si textul cu privire la copyright si drepturile de autor. Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul societății. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web.

  1. Informații, comunicări

Cei care accesează / vizitează site-ul pot face comentarii si orice alte comunicări pe adresa de e-mail office.awscj@gmail.ro atâta timp cat conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător sau defăimător. Sunt încurajate comentariile si comunicările care transmit idei, sugestii, întrebări, informații cu privire la site-ul, produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.

In cazul in care ne sunt trimise informații, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzând e-mail, posta, fax, formulare online, se va considera ca utilizatorul conferă societății dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui si prezenta aceste informații prin orice mijloace.

Ai vreo intrebare?
Contactează-ne!