Echipamente profesionale
Pressure Washer Cleaning

Fie că este vorba despre curățarea birourilor sau a spațiilor rezidențiale, echipa noastră de profesioniști este întotdeauna pregătită să ofere servicii de curățenie de cea mai înaltă calitate. Folosim cele mai performante tehnologii, echipamente și soluții de curățenie pentru a ne asigura că spațiile dvs. sunt impecabile.


Echipamentele noastre sunt furnizate de mărci de încredere precum Kärcher și Kirby, cunoscute pentru randamentul excelent și calitatea superioară a produselor lor. Utilizăm aceste echipamente profesioniste pentru a garanta un nivel ridicat de eficiență și performanță în orice serviciu de curățenie pe care îl oferim.


Suntem aici pentru a vă oferi o experiență de curățenie excelentă și pentru a ne asigura că toate cerințele dvs. sunt îndeplinite cu profesionalism și dedicare.

Kirby AVALIR 2

Sistemul de curățare Kirby este gândit să optimizeze igiena, curățenia domiciliului și biroului dumneavoastră. Sistemele Kirby au fost construite în America de mai bine de 100 de ani, de către angajați dedicați meșteșugului lor, făcând din Kirby cel mai bun aspirator pe care îl puteți cumpăra. Eficiența maximă, curățare rapidă într-un timp extrem de scurt. Sistemele de vid Kirby sunt proiectate pentru a colecta murdăria. Sacii de filtrare HEPA captează murdăria și resturile care împiedică alergenii să revină în casa ta.

Kärcher Puzzi 10/1

  Aspirator cu spălare Puzzi 10/1 cu duză pentru tapițerie și duză de podea este deosebit de potrivită pentru curățarea igienică și eficientă a suprafețelor mici și medii. Cu o presiune de pulverizare de 1 bar, mașina de curățat prin pulverizare și extracție asigură curățarea delicată și în profunzime a suprafețelor textile și oferă rezultate impresionante, în special la curățarea covoarelor și a tapițeriei. Datorită duzei înguste de podea, mașina poate fi utilizată în mod în spațiile înguste. Lamelele flexibile de aspirație permit curățarea cu ușurință a zonelor aglomerate.

Kärcher SC 5 EasyFix PREMIUM

Aparat de curățat cu abur SC 5 EasyFix Premium promite o putere de curățare completă: presiunea aburului de 4,2 bari îl face cel mai puternic din clasa sa. Reglarea aburului în patru trepte permite reglarea debitului de abur, după cum este necesar. Curățarea minuțioasă cu aparatul de curățat cu abur Kärcher elimină 99,999% din coronavirusuri și 99,99% din toate bacteriile obișnuite de pe suprafețele dure tipice ale gospodăriei. Și datorită unei game largi de accesorii disponibile, acesta poate curăța perfect suprafețele netede, hotele, colțurile și golurile. Funcția VapoHydro permite adăugarea apei calde și îndepărtarea mai ușoară a murdăriei. Glisorul de covoare oferă covoarelor un aspect de împrospătare.

Ai vreo întrebare?
Contactează-ne!